AI Game Master - Escape Room: Rezervare si detalii

O echipa de cercetatori cibernetici reusesc sa creeze cel mai avansat AI (Inteligenta Artificiala) de pana acum. Initial AI-ul a fost creat pentru a da jocurilor un plus de distractie/dificultate si interactiune. Avand numele de cod “Game Master” reusea sa surprinda si sa ingreuneze jocurile create.
Cercetatorii insa au observat ca, creatia lor a devenit mult mai mult decat au dorit. Viteza de invatare a crescut exponential si incet au pierdut controlul asupra “Game Master”-ului.
Totul a devenit un cosmar. Superior oricarui fiinte vii, acesta a luat controlul asupra firmei de dezvoltare si in loc sa ajute la crearea de jocuri noi pentru firma, a creat el un joc pentru amuzamentul sau propriu. Avand control asupra intregii cladiri, a transformat toata cladirea intr-un mare joc.
AI-ul pune la incercare pe toti cei care incerca sa il confrunte. Exista o camera unde testeaza curajosii, insa, este si singurul loc in care el este vulnerabil, si unde exista posibilitatea de a prelua controlul asupra lui. Este un joc pe viata si pe moarte, puteti sa iesiti doar intr-un singur mod din camera de teste: Stapanindu-l pe Game Master!

Preturi:

  • Luni-Joi - 20 RON/persoana, minim 4 persoane, maxim 6 persoane
  • Vineri-Duminica 30 RON/persoana, minim 4 persoane, maxim 6 persoane
  • Locatie Escape Room: str Artei nr 3, info suplimentar 0265-311600

Ce zic clientii:

  • Am testat astazi jocul de escape si ne-a placut. Ca puncte pozitive am apreciat diversitatea probelor, jocul nu se blocheaza daca una dintre probe nu poate fii efectuata in timp util iar ca puncte ce pot fii imbunatatite mi-ar fii placut sa se poata juca mai multe probe in acelasi timp, adica o parte a echipei sa se concentreze pe altceva. In concluzie ne-am simtit bine chiar daca nu am reusit sa evadam. Ca sfat utilizati-va inteligent resursele! - Liana Elena
  • E foarte distractiv si interesant! E diferit de Escape Room-ul obisnuit dar asta face mai distractiv. - Bodo Matyas

Rezervare:

Nu se poate rezerva pe ziua in curs
Ora 2017-04-24 2017-04-25 2017-04-26 2017-04-27 2017-04-28 2017-04-29 2017-04-30
14:00 Indisponibil Indisponibil Indisponibil Indisponibil Indisponibil Disponibil Disponibil
15:30 Indisponibil Indisponibil Indisponibil Indisponibil Indisponibil Disponibil Disponibil
17:00 Indisponibil Indisponibil Indisponibil Indisponibil Indisponibil Disponibil Disponibil
18:30 Indisponibil Indisponibil Indisponibil Indisponibil Indisponibil Disponibil Disponibil
okstring(0) ""

Data aleasa:

Ora aleasa:


1. Acest joc este un joc interacrtiv unde trebuie sa va folositi "mintea de detectiv", sa fiti intuitivi, sa aveti cunostiinte generale etc.. Astfel veti reusi sa ajungeti la finalul jocului si sa invingeti jocul.

2. Va trebui sa gasiti diverse obiecte, coduri, sa rezolvati puzzle-uri, sa raspundeti la diverse intrebari, jocuri de memorie etc.

3. Jocul este de echipa, dar poate deveni si competitiv unul impotriva celuilalt. Voi decideti cum vrei sa jucati, in echipa sau sa fiti "lupul singuratic". Puteti considera acest joc ca un challenge "like Game of Thrones". Fac echipa, dar tradez :-)

4. Timpul disponibil pentru a ajunge la finalul jocului este scurt (1 ora). Totusi, chiar daca veti esua nu trebuie sa fiti dezamagiti. Jocul este destul de greu de terminat, tocmai pentru a creste nivelul de competivitate.

5. Sa nu credeti ca daca nu terminati jocul ramaneti inchisi in camera. Acest lucru este impotriva legii, nu dorim acest lucru. Dupa 1 ora veti iesi din camera, dar in cazul unui esec veti dori sa reveniti la o alta data.

6. Daca vreti sa stiti cum e la alte jocuri de acest gen, cautati pe Google "Escape Game". Vedeti cam cu ce va veti confrunta. Totusi jocul este o creatie proprie al Le & Le Games si nu seamana la alte jocuri, are o tema speciala.

7. Teoretic ar trebui sa va rugam sa nu spuneti prietenilor ce vor gasi in camera. Nu le luati placerea de a juca. Insa am facut in asa fel jocul incat sa aveti fiecare joc cu alte puzzle-uri, intrebari etc. Fiecare nivel are cel putin 10 posibilitati de rejucare. Asta inseamna ca si daca voi reveniti, nu primiti acelasi probleme.

8. Motivatia de a termina jocul este de nepretuit! In momentul in care invingeti jocul va veti simtii supereroi! Noi va dorim acest lucru, dar totodata vom incerca sa va si oprim :-) Nu de alta dar suntem foarte rai ...

====

* Capacitatea maxima al jocului este de 6 persoane, minima de 3 persoane. Nu se poate juca jocul sub 3 persoane, deci formati o echipa cu prietenii.

* Copii sub 13 ani sunt admisi in camera, dar trebuie sa fie insotiti de un adult.

* Jocul este disponibil in limba romana, vom lansa pe viitor si pe limba maghiara si engleza. La inscriere va rugam specificati in ce limba doriti ca sa se desfasoare jocul.

* Pentru a fi sigur ca va rezervati din timp locatia, va rugam sa rezervati si sa confirmati rezervarea.