Despre noi

Un loc ideal pentru a te intalni cu prietenii, familia si colegii, pentru a-i provoca la un joc de societate, sau oricare dintre: boardgame, cardgame, warhammer, etc.


Obiectivul nostru e de va aduce fata in fata la un joc de societate, pentru a va scoate din fata calculatorului, de pe siturile de socializare si sa va lasam sa va cunoasteti la noi in club, macar o 1 zi pe saptamana.


Clubul Le & Le Games va asteapta intr-un spatiu de peste 90 metri patrati, cu mese de joc pregatite special pentru jocuri de strategie (Warhammer 40000, Warhammer Fantasy, Lord of the Rings etc.), jocuri de socializare (Activity, Monopoly, Colonistii din Catan, Carcassone, Agricola, Puerto Rico, Descent etc.) si jocuri de carti (Saboteur, Mamma mia, Uno, Magic The Gathering, Dominion etc).


Poze mai multe poze din club vedeti pe adresa de FACEBOOK - http://www.facebook.com/LeLeGames2/photos_albums


Linkuri care merita vizitate:Puteti veni la club impreuna cu prietenii, va asezati la o masa si jucati pina adormiti (va chemam un taxi in acest caz, pentru ca mesele noastre nu sunt confortabile pentru dormit). Pe linga joc, cafeneaua va ofera diferite sortimente de cafea, ceai, ciocolata fierbinte, suc, apa si tot ce trebuie sa nu muriti de sete si de foame, uitand de voi in club :-) Noi incercam sa facem totul ca sa va simtiti bine!


Orarul 12-22 este pentru magazin (luni-vineri), 17-22 pentru club.


STRADA ARTEI NR 3. 100 metri de la Mc Donald's. (0265-311600)


Oricine poate sa se alature clubului nostru, cititi regulamentul clubului, indiferent de sex, religie, rasă, etnie, orientare politică sau sexuală, care este întru totul de acord cu acest regulament, poate intra în club şi poate desfăşura activităţile din club. Tot ce va rugam sa respectati unele reguli de baza, sa va comportati civilizat si sa-i respectati pe ceilalti din club. Nu e asa de greu :-). In club nu se fumeaza (e bine de stiut)!


Nu conteaza ca esti tinar(a) sau mai in varsta, jocurile de societate sunt pentru toti, de la 10 ani pina la 80 de ani.


Deci? Ce mai asteptati? Haideti cu prietenii sau familia si intrati in lumea jocurilor de societate. Daca va place la noi, spuneti si altora, suntem siguri ca nu se vor supara!