Expediem pachetele in ziua comenzii (daca comanda a sosit pina la ora 15, cu exceptia zilelor luni, sambata si duminica).
Pentru informatii suplimentare sunati la 0265311600 sau prin LIVE CHAT

Bang! Jocul cu zaruri

Bang! Jocul cu zaruri

În Vestul Sălbatic, lupta eternă dintre lege și nelegiuiți continuă. Dintr-o data, o ploaie de săgeți întunecă cerul: Indienii atacă! Ești suficient de îndrăzneț pentru a lupta? Ai curajul să-ți infrunți soarta? Poți învinge pistolarii nemiloși din jurul tău?


 La începutul jocului, fiecare jucător primeste o carte de rol care îl plasează în secret într-o echipă: Șerif  și deputați, bandiți și renegați. Șeriful și deputații trebuie să-i elimine pe bandiți, bandiții câștiga prin eliminarea Șerifului, iar renegații vor să fie ultimii jucători care rămân în joc.


Fiecare jucător mai primește o carte  de caracter care îi conferă o putere specială în joc. Șeriful își dezvăluie cartea de rol și începe jocul. Pe tura sa, un jucător poate rula  cele cinci zaruri , folosind rezultatele pentru a trage cu arma  în ceilalți jucători, a mări distanța la care poate să tragă, pentru a se vindeca, sau pentru a se expune atacului indienilor, care sunt reprezentați de 9 jetoane săgeată așezate în mijlocul mesei. De câte ori un jucător dă cu zarul o săgeată,ia unul din jetoanele săgeată. Când ultimul jeton este luat fiecare jucător care are în fața lui jetoane săgeată pierde atâtea vieți câte jetoane are în fața sa, apoi jetoanele sunt asezate înapoi în mijlocul mesei.

  • Vizualizat: 226
  • Cod produs: 6426008002091
  • Disponibilitate: 8
  • 69,00 RON
69 HAI IN PAT - SEX TIME (JOC PENTRU ADULTI 18+) -22%
Cu ocazia unor petreceri se caută mici picanterii pentru a face acel party mai interesant. Joc pentr..
89,00 RON 69,00 RON
AGE OF SIGMAR -29% Cere notificare
47 de figurine 18 Stomcast Eternal si 29 Warriors of KhorneCarte de 96 de pagini Warhammer: Age of S..
490,00 RON 350,00 RON
ASSASSINORUM EXECUTION FORCE -18%
În Assassinorum Execution Force, o echipa de Asasini Imperiali se confruntă cu o cursă impotriva tim..
490,00 RON 400,00 RON