Expediem pachetele in ziua comenzii (daca comanda a sosit pina la ora 15, cu exceptia zilelor luni, sambata si duminica).
Pentru informatii suplimentare sunati la 0265311600 sau prin LIVE CHAT

WARRIORS AND TRADERS din categoria Lichidare

WARRIORS AND TRADERS cod 6425453000102

WARRIORS AND TRADERS din categoria Lichidare

WARRIORS AND TRADERS

Esti un rege din perioada Evului Mediu pe cale să înceapă o călătorie care va schimba istoria. Alege-ti o tară si făureste-i destinul.

Capitala îti este înconjurată de barbari care au luat în stăpînire provinciile învecinate, iar tu realizezi că poti face mult mai multe controlând acele teritorii. Supusii asteaptă să aduci prosperitate si glorie tării. Dezvoltă-ti productia si implică-te în negot pentru a obtine resursele necesare unificării tării sub un singur sceptru. Al tău.
Poti fi un negustor pasnic care contribuie cu aur la trezoreria tării, dar o tara bogată reprezintă o tentatie pentru vecini. Vei avea de ales între a construi fortărete pentru apărarea tării sau a te pregatii de război. Pe măsură ce armatele devin mai puternice si mai numeroase, războiul devine inevitabil!
Timpurile cer ca un rege să fie nu doar un conducător întelept, ci si un bun comandant militar. Fii un războinic adevărat ce lupta pentru a-ti apăra tara. Testează-ti fortele nu doar împotriva barbarilor, ci si contra altui regat.
Orice ai alege, un războinic puternic sau un negustor pasnic, puterea e in mâinile tale. Zdrobeste-ti sau păcăleste-ti oponentii pentru a avea cel mai prosper regat.
Asta e sansa ta să rescrii istoria!
 
  • Autor: Inka & Andrei Novac
  • Jucatori: 2 - 6
  • Varsta: 13 +
  • Durata: 60 - 120 minute
  • Componente: Tabla de joc, Cărtile de tară, Jetoanele pentru provincii, Constructor, Negustor si Războinic, Jetoanele pentru resurse, jetoane pentru armate, printesă si fortăreată, Armatele si fortăretele barbare, Tabla personală de joc si jetoanele pentru dezvoltare, Jetoanele ”Puncte de victorie”, Cărtile cu informatii
  • 195,00 RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 98

Etichete: warriors, and, traders, jocuri, societate, nskn, legendary, games lichidare

Sangele regilor antici curge prin venele tale?  Ai puterea sa smulgi artifactele astrale si sa ..
250,00 RON
Inventeaza un motiv pentru a invada o natiune cu resurse de petrol, fa-i pe toti sa creada ca actiun..
200,00 RON
Versailles este un joc de familie inovativ, pentru 2-5 jucători. Având rolul de arhitecți sau d..
150,00 RON
DUROTAN -50%
Warcraft the Movie - DUROTAN Big Size, Action Figure, 50 cm...
270,00 RON 135,00 RON